Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Органичен тор – кокоши

15.80 лв.46.90 лв.

Селскостопанският пилешки тор е гранулиран органичен тор, който се произвежда от аеробно ферментирал пилешки тор и впоследствие е стабилизиран чрез сушене. Използва се тор от свободно отглеждани кокошки. Торът е подходящ за растения, изискващи органично торене (особено зеленчуци). 100% органичен продукт. Без химически елементи и минерални примеси

Description

Органичен кокоши тор за зеленчуци
Селскостопанският пилешки тор е гранулиран органичен тор, който се произвежда от аеробно ферментирал пилешки тор и впоследствие е стабилизиран чрез сушене. Използва се тор от свободно отглеждани кокошки. Торът е подходящ за растения, изискващи органично торене (особено зеленчуци). 100% органичен продукт. Без химически елементи и минерални примеси.
Предимства:
☑ Сертифициран от независимата организация Biokont – продукт, подходящ за биологично отглеждане
☑ съдържа основни хранителни вещества и микроелементи за добър растеж и образуване на цвят и плод
☑ отделянето на хранителни вещества е постепенно и равномерно през целия вегетационен период, като по този начин се ограничава тяхното излугване (извличане)
☑ Доставя се в гранулирана форма за лесна работа
☑ Не съдържа покълнали семена на плевели
Употреба:
Пилешкият тор е подходящ за торене на зеленчуци, стайни и балконски растения, а също така може да се използва за засаждане на дървета и храсти или за основно торене на тревни площи и спортни игрища.
Препоръчителна дозировка:
За основно торене препоръчваме да използвате от 1,5 до 3 кг на 10 м2.
За наторяване на почвата в оранжерията преди засаждане от 2 до 3 кг на 10 м2.
При отглеждане на стайни и балконски растения се внася тор на дъното на съда за отглеждане в пропорция от 1:30 до 1:60 спрямо обема на съда. Смесвате го с част от почвата, засаждате растението и покривате с останала почва. При засаждане на декоративни растения, овощни дървета и храсти се препоръчва доза от 0,5 до 0,8 кг на кладенче в зависимост от големината на кладенчето.
За основно торене на тревни площи от 1,0 до 1,5 кг на 10 м2. Дозата се избира според предлагането на хранителни вещества в почвата, растителните видове и техните нужди от хранителни вещества.
Време за приложение:
Тори се преди засаждане и по вереме на вегетация.

Additional information

Килограми

,