Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Oрганичен тор – конски

25.50 лв.71.20 лв.

Гранулирания конски тор е органичен тор, произведен от оборски тор чрез сушене и последващ процес на гранулиране. Съдържа органични вещества, основни хранителни вещества и микроелементи.

Description

Органичен конски тор
Гранулирания конски тор е органичен тор, произведен от оборски тор чрез сушене и последващ процес на гранулиране. Съдържа органични вещества, основни хранителни вещества и микроелементи. Чрез постепенното освобождаване на хранителните вещества се подобряват топлинните и въздушните свойства на почвата и структурата на почвата. Всичко това води до добро вкореняване на растенията. Конския тор има многостранни приложения за градинарство и отглеждане на културни растения. Използва се основно за основно торене преди засаждане. 100% органичен продукт. Без химически елементи и минерални примеси.
Предимства:
☑ лесен за използване – торът е под формата на пелети
☑ постепенно освобождаване на хранителни вещества
☑ увеличава дела на хумуса в почвата и допринася за по-високо плодородие
☑ не съдържа покълнали семена на плевели
Употреба:
Използваме тора основно за основно торене преди засаждане на зеленчуци, много е подходящ и за наторяване на цветни лехи или при подготовка на почвата преди засаждане на дървета и храсти. Торът се разпръсква равномерно по повърхността и действа в почвата.
Препоръчителна дозировка:
За основно торене преди засаждане – 1,5-3 кг на 10 m2
За наторяване при засаждане в сандъче (50 см) балконски растения – 0,2-0,3 кг на сандъче
За наторяване на почвата в оранжерия – преди засаждане 2-4 кг на 10 m2

Additional information

Килограми

,