Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Комбиниран тор универсален – гранулиран

22.80 лв.

Универсален гранулиран тор е специален смесен гранулиран многокомпонентен NPK тор с магнезий и сяра (NPK (+ MgO, + S) 14-5-9 (+2, +6)), който е подходящ за всички култури с изключение на киселиннолюбиви растения

Description

Универсаленят гранулиран тор е специален смесен гранулиран многокомпонентен NPK тор с магнезий и сяра (NPK (+ MgO, + S) 14-5-9 (+2, +6)), който е подходящ за всички култури с изключение на киселиннолюбиви растения.
Предимства:
☑ тор без хлорид, подходящ и за растения, чувствителни към хлор (напр. овощни дървета, лозя, касис, картофи, домати, бобови растения, краставици, лук)
☑ торът съдържа две форми на азот (бързодействаща нитратна форма и по-бавно действаща амониева форма)
☑ съдържанието на магнезий оказва значително влияние върху интензивността на фотосинтезата и предотвратява образуването на хлороза (пожълтяване на листата)
Употреба:
Този тор е подходящ за всички растения, с изключение на растения, като боровинки, иглолистни дървета, пирен, рододендрони и азалии.
Препоръчителна дозировка:
Дозировката е посочена в грамове на 1m 2 площ: и е 60-80гр за овощни зеленчуци, 45-60гр за декоративни растения, 75-90гр за плодове, 60-80 за лози.