Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Проектиране на детски площадки

В развиващата се градска среда, детските и спортни площадки стават все по необходими за развитието и подобряването на здравословното състояние на подрастващите

Процес на проектиране

Процесът на проектиране на детските площадки, е изключително интересен и същевременно с това много отговорен. При работата си се стремим да създаваме иновативни и интересни места за игра, позволяващи на децата да се забавляват. При проектиране на детски площадки се целим към създаването на забавни и развиващи малчуганите игрови площи.

Най-важното при проектиране на детски площадки е те да могат да предложат интересни, предизвикателни и забавни дейности. По този начин се стремим да накараме децата да разгърнат своето въображение. Друго основно нещо при проектиране на детска площадка е тя да бъде безопасна. Основно при проектирането на детските площадки е съобразяването с редица правила и нормативни изисквания: „Наредба 1 от 12.01.2009г. за условията и реда за устройство и безопасност на площадките за игра”, „БДС EN 1176:2008- съоръжения и настилки за площадки за игра”, „БДС EN 1177:2008 – ударопоглъщащи настилки за площадките за игра – методи за изпитване”.

Зад сигурността ни в предлагането на тази услуга стои нашият опит в проектирането на детски площадки. Част от проектните решения са публикувани в раздел „Детски площадки”. Ако желааете може да се свържете с нас на посочените адреси.