Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Поливни системи

Освен проектиране и изграждане на зелени пространства, ние екипа на Зи Дизайн ЕООД предлагаме и проектиране и изграждане на поливни системи. За изготването на проектните решения, доставката и монтажа на поливната система ние разчитаме на партньорите ни от фирма „Хелиос ПС“ ЕООД

лого хелиос

Индивидиални консултации, с информация за всички решения и новости

Основна цел на нашият екип е да имаме едни щастливи клиенти, именно за това се срещаме лично с всеки. След запитване от Ваша страна, ние ще се свържем с Вас и в удобно време ще посетим обекта. След като се запознаем с желанията Ви, ще обсъдим всички възможности с Вас.

Проектиране и изготвяне на оферти

Посетихме обекта Ви и си поговорихме с Вас. Предоставихме Ви варианти и е време да изготвим индивидуалното проектно решение. Проектът почти винаги има няколко варианта и оферти към всеки един, съобразени с конкретните изисквания на възложителя. Заедно с клиента избираме най- подходящото проектно решение.

проектиране
Писат

Доставка и монтаж

Проектното решение и офертата са удобрени и сега е време за работа на терена. На база проекта доставяме всички необходими материали, на терен инсталираме всички елементи на системата и проверяваме надежността им, съобразяваме експлоатацията и поддръжката на ревизионните шахти и управлението на системата с желанията на инвеститора.

 

 

Поддръжка

Предлагаме пълна поддръжка на монтираната поливна система, както гаранционна така и извънгаранционна.

поливна система