Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Итериорно озеленяване

Със своята екзотичност и огромно разнообразие, интериорната растителност ни дава възможност да се пренесем в едни по-отдалечени кътчета на Земята. По-голямата час от своето ежедневие прекарваме в затворени помещения, поради тази причина внасянето на растителни елементи в интериора ще ни доближи до природата и ще направят микроклимата в помещенията по-приятен.

С навлизането на нови системи и материали, интериорното озеленяване не се свежда само до поставянето на една или група саксии.

Новите технологии и разширения пазар на растителни видове ни позволяват да ви предложим, създаването на различни комбинации на интериорно озеленяване. Зелени стени, зимни градини, малки оазси от растителност или просто комбинация от растителност в различни по форма и дизайн кашпи.

Къде е приложимо интериорното озеленяване?

Ресторанти и заведения

Бизнес и офис сгради

Хотелски комплекси

Частни домове

Различни решения

Зелени стени

Комбинация на растителност в кашпа

Дизайнерски инсталации

Зимни градини

Защо да изберете нас?

Всяко помещение е различни по своята функционалност и местоположение затова при започване на проект за интериорно озеленяване, винаги държим да посетим мястото. Така имаме възможност, професионално да преценим възможността и начина за внасяне на интериорната растителност.

Често пъти незнанието за изискванията и начините на гледане са причина тези прекрасни растения да загинат скоро след тяхното закупуване. Затова ние ви предлагаме професионално и адекватно създаване и поддържане, именно на този тип интериорно озеленяване. С натрупаният си опит в създаването и отглеждането на именно тези композиции сме сигурни в качественото предлагането на тази услуга.