Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Органичен тор за ягоди и дребни плодове / Vita Natura

19.30 лв.29.20 лв.

Органичният тор за ягоди и дребни плодове е гранулиран органичен тор, който се произвежда от ферментирал пилешки тор, меласа и впоследствие се стабилизира чрез сушене.
Разфасовки: 2 кг; 5 кг

Description

Органичен тор за ягоди и дребни плодове
Органичният тор за ягоди и дребни плодове е гранулиран органичен тор, който се произвежда от ферментирал пилешки тор, меласа и впоследствие се стабилизира чрез сушене. Използва се тор от свободно отглеждани кокошки. Торът е предназначен за основно торене преди засаждане и за торене на ягоди през вегетационния период. Съдържа основни елементи и хранителни вещества за добър растеж и образуване на плодове. 100% органичен продукт. Без химически елементи и минерални примеси.
Предимства
☑ сертифициран от независима организация Biokont – продукт, подходящ за биологично отглеждане
☑ отделянето на хранителни вещества е постепенно и равномерно през целия вегетационен период, като по този начин се ограничава тяхното излугване
☑ доставя се в гранулирана форма за лесна работа
☑ не съдържа покълнали семена на плевели
Употреба
Подходящ за всички видове ягоди.
Препоръчителна дозировка
За основно торене препоръчваме да използвате 1 – 3 кг на 10 m2. Торенето се извършва приблизително веднъж месечно в доза 0,1 – 1 кг на 10 м2. Дозата се избира според предлагането на хранителни вещества в почвата, растителните видове и техните нужди от хранителни вещества.
Време за приложение
Торенето се извършва преди засаждане. Торене се извършва приблизително веднъж месечно през цялата вегетация.

Additional information

Килограми

,