Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Комбиниран тор за зеленчуци – гранулиран

21.60 лв.

Комбинирания тор за зеленчуци е гранулиран тор, предназначен за отглеждане на зеленчуци. Съставът на тора (NPK 6-6-13) осигурява балансирано и достатъчно хранене, което има положителен ефект върху растежа и здравето на растенията

Description

Комбинирания тор за зеленчуци е гранулиран тор, предназначен за отглеждане на зеленчуци. Съставът на тора (NPK 6-6-13) осигурява балансирано и достатъчно хранене, което има положителен ефект върху растежа и здравето на растенията, което се отразява положително върху общия добив. Съдържащите се в тора хумусни вещества подобряват транспорта на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението.
Предимства:
☑ съдържанието на калий влияе благоприятно върху съхранението на плодовете и вкусовите им качества
☑ хумусните вещества повишават транспорта на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението
☑ хумусните вещества помагат за преодоляване на неблагоприятните ефекти и подобрява здравето на растенията
☑ много икономичен тор
Употреба:
HortiCerit – тор за зеленчуци се използва за основно торене преди засаждане, но и за торене на растенията по време на вегетация. Торът е предназначен за отглеждане на овощни зеленчуци (домати, чушки, краставици, тиквички, тикви и др.) във външни лехи и в оранжерии.
Препоръчителна дозировка:
Препоръчителната доза тор е 40-70гр/м 2 , като 2/3 от препоръчителната доза се използва преди засаждане (основно торене) и 1/3 от препоръчителната доза за подхранване през вегетационния период. Тора се внася равномерно върху повърхността на почвата и след това се зарива в почвата с гребло. След нанасяне на тора се препоръчва поливане.
Време за приложение:
Преди засаждане, и за торене на растенията през вегетационния период.