Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Микоризни гъби за балконски растения

17.30 лв.53.10 лв.

Микоризните гъби от рода Glomus образуват симбиотична връзка с корените на културните растения. Микоризата позволява по-добро усвояване на вода и хранителни вещества
Разфасовка: 150 гр, 750 гр

Description

Микоризни гъби за балкоснки растения
Микоризните гъби от рода Glomus образуват симбиотична връзка с корените на културните растения. Микоризата позволява по-добро усвояване на вода и хранителни вещества (по-специално фосфор и калий) и ефективното им доставяне до растенията. Това осигурява по-добър и балансиран растеж на растенията, по-богата и здрава коренова система, по-голямо поникване на цветовете, по-дълъг цъфтеж и по-висока устойчивост срещу неблагоприятни условия.
Предимства:
☑ подобрено усвояване на хранителни вещества от растенията
☑ намалена консумация на торове
☑ по-добър и балансиран растеж, по-голяма поява на цветове
☑ по-голяма устойчивост на болести и вредители
Употреба:
Продуктът е подходящ за следните растения: мушкато, петуния, сурфиния, фуксия, лобелия, декоративни увивни растения и други цъфтящи растения. Не е подходящ за следните растения: орхидеи, растения от семейства Brassicaceae (кръстоцветни), Amaranthaceae (семейство Амарант) и Caryophyllaceae (семейство Карамфил).
Препоръчителна дозировка:
Продуктът трябва да влезе в контакт с корените на растението. Нанесете 15 г (1 мерителна чашка приложена вътре в опаковката , т.е. 20 мл) на растение. За да третирате порасналите растения, изкопайте 2 до 4 дупки около растението и нанесете 30 до 45 г на растение в дупките. Не е възможно да се предозира растението – по-високата доза ще осигури по-добро развитие на микориза.
Време за приложение:
През пролетта преди засаждането и през вегетационния период.

Additional information

Килограми

,