Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Комбиниран тор за овощни дървета – гранулиран

23.70 лв.

Комбиниран тор за овощни дървета с оптимален състав и съотношение на отделните хранителни вещества (NPK (+ MgO) NPK 7-3,5-14 (+4)) Осигурява достатъчно и балансирано хранене на овощните дървета.

Description

Комбиниран тор за овощни дървета е гранулиран смесен тор, който благодарение на оптималния състав и съотношение на отделните хранителни вещества (NPK (+ MgO) NPK 7-3,5-14 (+4)) осигурява достатъчно и балансирано хранене на овощните дървета. Съдържащите се в тора хумусни вещества подобряват транспорта на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението.
Предимства:
☑ съдържанието на калий има положителен ефект върху плодовитостта, устойчивостта и качеството на плодовете
☑ по-високото съдържание на магнезий в тора предотвратява образуването на хлороза и повишава фотосинтезата
☑ хумусните вещества подобряват транспорта на хранителните вещества и тяхното усвояване от растението
☑ повишава устойчивостта към неблагоприятни ефекти и болести
Употреба:
Торът за овощни дървета се използва за основно торене през пролетта, но е много подходящ и за допълнително торене на овощни дървета по време на вегетация.
Препоръчителна дозировка:
Препоръчителната доза тор 100 – 120 g/m 2 се разпределя равномерно около култивираното дърво, след което се внася в почвата с подходящ инструмент и се извършва обилно поливане.
Време за приложение: Основно торене през пролетта, но е много подходящо и за допълнително торене на овощни дървета по време на вегетация