Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Комбиниран тор за ягоди и дребни плодове – гранулиран

19.80 лв.

Торът за ягоди и дребни плодове е гранулиран тор, предназначен за подхранване на ягоди и други дребни плодове. Съдържа балансирано съотношение на хранителни вещества (NPK 6-8-8) и хумусни вещества за по-добър транспорт на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението.

Description

Торът за ягоди и дребни плодове е гранулиран тор, предназначен за подхранване на ягоди и други дребни плодове. Съдържа балансирано съотношение на хранителни вещества (NPK 6-8-8) и хумусни вещества за по-добро пренасяне на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението.
Предимства:
☑ съдържанието на калий подобрява вкуса на плодовете
☑ хумусните вещества повишават транспортирането на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението, както и за преодоляване на неблагоприятни ефекти
☑ подобрява здравето на растенията
☑ икономичен и изгоден тор с малка разходна норма
Употреба:
Тора за ягоди и дребни плодове се използва за торене преди засаждане, но и за торене на растенията по време на вегетация. Подходящ е за всякакви ягоди и други дребни плодове (касис, цариградско грозде, малини, къпини и др.).
Препоръчителна дозировка:
Препоръчителната доза е 30-100 g / m2. Препоръчителната доза тор се нанася равномерно върху площта и се вкарва в почвата, при торене се вкарва плитко в почвата.
Време за приложение: Преди засаждане, както и торене на растенията през вегетационния период.