Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Водоразтворим тор за трева

27.10 лв.

Водоразтворимият тор за тревни площи е създаден специално за изискванията на декоративните тревни площи. Съставът му съдържа хранителни вещества (NPK (+ MgO, + Fe) 20 – 8 – 8 (+2, +0,7))

Description

Водоразтворим тор за трева
Водоразтворимият тор за тревни площи е създаден специално за изисквания на декоративните тревни площи. Съставът му съдържа хранителни вещества (NPK (+ MgO, + Fe) 20 – 8 – 8 (+2, +0,7)). С необходимите микроелементи, осигурява добро състояние и здрав вид на тревата. Практичен начин за точно дозиране на хранителните вещества, доставяни към растенията. Опаковка предотвратяваща проникването на влага.
Предимства:
☑ Съставът му отговаря на хранителните нужди на тревите през вегетационния цветен период
☑ Бърз ефект
☑ Осигурява здрав вид и тъмнозелено на тревата
☑ Предотвратява пожълтяването (хлороза) на тревните
☑ Ефективно възстановяване на площите на увредените участъци
☑ В сравнение с гранулираните торове се осигуряват по-равномерно разпределение на хранителните вещества
☑ Подходящи за всички видове напояване (без запушване на дюзите при поливни системи)
☑ 100% разтворимост
☑ Хранителни вещества, включително микроелементи в хелатна форма, в лесно усвоима форма за растенията
☑ Влагоустойчива опаковка
Употреба:
Торът е подходящ за торене на декоративни тревни площи, като тревни площи около къщи, градини и други. При поливане с торене част от хранителните вещества се поемат от листната площ непосредствено след поливането, а други хранителни вещества в последствие се поемат от кореновата система. С поливане ще постигнете по-равномерно снабдяване с хранителни вещества на тревата.
Препоръчителна дозировка:
За поливане използвайте 0,2% разтвор. Пригответе разтвора, като смесите 20 г тор (2 лъжици) в 10 л вода. Препоръчителното потребление на разтвора е 10 л на 3,5–5 m2 тревна площ. Тревата е най-добре да се наторява вечер или сутрин. Посочете дози за приблизителната нужда от хранителни вещества, като при определяне на конкретната доза се вземат предвид запасите на почвата с хранителни вещества и текущите нужди на растенията.
Време за приложение:
Веднъж на 2 седмици през вегетационния период до края на август (в зависимост от условията).