Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Водоразтворим тор за балкоснки растения

15.30 лв.25.80 лв.

Водоразтворим тор за балконски растения с балансиран състав (NPK (+ MgO) 15 – 10 – 15 (+2) + ME) осигурява оптимално подхранване на балконските цветя и гарантира богато образуване на цвят и здравословен растеж.
Разфасовка 0,5 и 1 кг

Description

Водоразтворим тор за балконски растения
Водоразтворим тор за балконски растения с балансиран състав (NPK (+ MgO) 15 – 10 – 15 (+2) + ME) осигурява оптимално подхранване на балконските цветя и гарантира богато образуване на цвят и здравословен растеж. Лесен за използване и практичен при начинаещи градинари. Практичен начин за точно дозиране на хранителните вещества доставяни до растенията. Опаковка предотвратяваща проникването на влага.
Предимства:
☑ Подпомага за по-голям цъфтеж и по-дълго време на цъфтеж
☑ 100% разтворимост
☑ Хранителни вещества, включително микроелементи в хелатна форма, в лесно усвоима форма за растенията
☑ Влагоустойчива опаковка
Употреба:
Торът е подходящ за торене на всички балконски цветя (герани, върбинки, петунии, сурфиния, кадифе, бакопа и други) с изключение на киселиннолюбиви растения.
Препоръчителна дозировка:
Пригответе разтвора, като смесите 20 г тор (2 лъжици) в 10 л вода. Препоръчителната консумация на разтвора е 10 л на 5 m2 площ за отглеждане. Торът е подходящ и за листно торене чрез пръскане или поливане в доза от 5 г тор (1/2 мерка) на 10 л вода. Не се пръскат листата на пряка слънчева светлина.
Време за приложение:
Веднъж седмично през целия вегетационен период.

Additional information

Килограми

,