Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Oрганичен тор – Вермихумин

10.70 лв.16.80 лв.

Вермихуминът е универсален органичен тор, предназначен специално за торене на зеленчуци, овощни дървета, лозя, ягоди, картофи, зърнени култури, но също и за торене на цветни лехи, декоративни храсти, дървета и тревни площи.
Разфасовка: 0,5 кг, 3 кг

Description

Универсален органичен тор
Вермихуминът е универсален органичен тор, предназначен специално за торене на зеленчуци, овощни дървета, лозя, ягоди, картофи, зърнени култури, но също и за торене на цветни лехи, декоративни храсти, дървета и тревни площи. Торът се образува от разлагането на биологични материали от калифорнийските земни червеи, a част от тора се образува и от действието на ларвите на Tenebrio molitor. 100% безвреден екологичен продукт подходящ за биопроизводство.
Предимства:
☑ Сертифициран от независимата организация Biokont – продукт, подходящ за биологично отглеждане
☑ съдържа основни хранителни вещества и микроелементи за добър растеж и образуване на цвят и плод
☑ отделянето на хранителни вещества е постепенно и равномерно през целия вегетационен период, като по този начин се ограничава тяхното излугване (извличане)
☑ Доставя се в гранулирана форма за лесна работа
☑ Не съдържа покълнали семена на плевели
Употреба:
Торът се нанася равномерно върху повърхността и се вкарва в почвата (чрез ръчно гравиране или оран), при наторяване се внася плитко в почвата.
Препоръчителна дозировка:
За основно торене препоръчваме да използвате 1,5-2,5 кг на 10 м2. Извършва се торене приблизително веднъж месечно в доза 0,1-1 кг на 10м2. Дозата се избира според предлагането на хранителни вещества в почвата, растителните видове и техните нужди от хранителни вещества.
Максималната норма на приложение е 2 кг сухо вещество / м2 за 3 години.
Време за приложение:
Торът се използва за основно торене преди засаждане, или за допълнително торене по време на вегетация.

Additional information

Килограми

,