Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Течен тор Универсален

11.60 лв.16.20 лв.

Универсалният течен тор съдържа минералите азот, фосфор и калий (NPK 7-4.5-5.5). Той е идеален пълноценен тор за здравословен растеж на растенията, спомага за обилен цъфтеж и образуване на плодове.
Разфасовка 0,5л и 1л

Description

Универсален течен тор
Универсалният течен тор съдържа минералите азот, фосфор и калий (NPK 7-4.5-5.5). Той е идеален пълноценен тор за здравословен растеж на растенията, спомага за обилен цъфтеж и образуване на плодове. Съставът на тора има благоприятен ефект върху образуването на вегетативните и генеративните части на растенията и е предназначен за широка гама от растения, отглеждани в саксии и градини. Ако се спазва препоръчителната доза, всички култивирани растения ще получат оптималното количество хранителни вещества.
Предимства:
☑ съдържа минерален азот, фосфор, калий
☑ пълноценно хранене за всички растения
☑ здрав растеж, обилен цъфтеж и образуване на плодове
☑ лесен за употреба
☑ много икономичен
Употреба:
Предназначена е за широка гама от растения, отглеждани в апартаменти, балкони и градини.
Препоръчителна дозировка:
Готовият разтвор се нанася върху леко влажна повърхност на почвата. Приготвя чрез смесване на 30 ml тор в 3 литра вода. Разклатете опаковката преди употреба.
Време за приложение:
Растенията, отглеждани на открито, се наторяват веднъж седмично през вегетационния период. Останалите растения през периода на покой (през зимните месеци) веднъж на две до три седмици, през вегетацията (от февруари до октомври) всяка седмица.

Additional information

литри

,