Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

  • Година:
    2022
  • Обект:
    Kings' Valley Medical & Spa Hotel

Обект: Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Площ: 15 000 кв.м. 

Какво направихме ние

  • Доставка на едроразмерна декоративна растителност.
  • Доставка на декоративна храстова растителност
  • Аранжиране на зеленото пространство
  • Затревяване с професионални тревни смески Fito

 Малко информация за проекта:  

Имотът, в който е разположен хотела е с площ 41405 м2 и се намира на 5 км от гр. Казанлък. Средата е облагородена – южно от имота е разположен аквапарк с минерални басейни, водни атракции и ресторант, западно – добре поддържан имот с богата паркова среда, северно – частно летище, южно – незастроена територия. От север е разположена Стара планина, а от юг Средна гора. Територията е  популярна с наличието на минерални извори. Имотът е равнинен и е с осигурен транспортен достъп от юг и е богато озеленен в югозападната си част. От север и от изток е предвидено изграждането на нова улица.

Ние се включихме в проекта като изпълнители на готов проект за озеленяване. Както всички неща в процеса на работа видовият състав леко се промени. 

През април 2022 година, започнахме работа на обекта. Първото нещо, което направихме, бе да доставим и засадим едроразмерна иглолистна растителност. След това оформихме терена, заравнихме и очертахме местата на растителните петна. Започна полагането на настилките и поливната система. Това отне време и дейностите по същинското озеленяване възобновихме в средата на юли. Имайки предвид обема на обекта работихме на пърче, като поетапно доставяхме и засаждахме иглолистни и широколистни дървета, наново на места оформяхме терена. В обхвата на обекта засадихме над 200 дървета и над  10 000 хиляди храсти. 

Затревяването започна в началото на месец август, напълно неподходящо време, заради високите температури, но за пореден път професионалната тревна смеска Fito Sparring не ни предаде. След 7 дни затревените пространства започнаха да придобиват прекрасен зелен цвят.

Каквото и да казват хората, когато работата е страст, а не просто средство за препитание, нещата се получават.

Снимките говорят повече, затова ще Ви представим една част от тях.

 

rastitelnost
Kings' Valley Medical & Spa Hotel
затреваване
ovoshnik
овощник
ptici pogled
тревни площи
Kings' Valley Medical & Spa Hotel
Kings' Valley Medical & Spa Hotel