Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

  • Година:
    2020
  • Обект:
    Жилищни комплекси Harmony Suites

Обект: Жилищни комплекси Harmony Suites

Площ: 

Какво правим ние

  • Консултации
  • Технически контрол
В галерията сме подбрали снимки от различни етапи от проекта.

С Harmony Group работим от 2020 година, като сме консултанти и провеждаме технически контрол целогодишно, по поддържането и създаването на нови зелени пространства на всичките ил компликси в курортите Слънчев бряг и Свети Влас.

Градините, за разлика от сградите, започват своето развитие след изграждането им. Променят се не само през сезоните, променят се размерите и формите, а те имат нужда от постоянно оформяне, подхранване и грижи.  Те също като нас се разболяват, нападат ги различни насекоми, вируси и гъбни заболявания.

Комплексите имат свой градинари и техник отговарящ за тях. Ние като специалисти ландшафтни архитекти участваме активно и помагаме в огранизацията на дейностите по поддържане.  Следим фитосанитарното състояние на растенията, времето и начина на оформяне на декоративната растителност. Създаване на нови пространства, както и реновиране на стари. Следим поливните нужди на растенията и площите на обектите. Създаваме програми за торене и пръскане (като се консултираме и използваме нужните специалисти) и много други неща съпътстващи тази обширна дейност.

Harmony Suites
Harmony Suites
Harmony Suites
Harmony Suites
Harmony Suites
хармони
Harmony ozelenqwane
озеленяване
озеленяване
озеленяване