Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

  • Година:
    2020
  • Обект:
    Poseidon VIP Residence Club, гр. Несебър

Обект: Poseidon VIP Residence Club, гр. Несебър

Площ: 2000 кв.м. 

Какво направихме ние

  • Доставка на декоративна растителност.
  • Аранжиране на зеленото пространство
  • Засаждане на акцентни дървета и декоративни храсти.
  • Доставка и полагане на тревен чим
В галерията сме подбрали снимки от процеса на изграждането до готовия вариант.

С голяма радост и удовлетвореност споделяме един от обектите на сътворен през 2020 година. Екипа на „Зи Дизайн“ ЕООД  съвместно с екипа на „Томи 2011“ – Тодор Дянков гр. Павликени, успяхме за 4 дни да преобразим това пространство, без проект по които да се ръководим.

Безспорно този обект е една от перлите на нашето черноморие. Бижуто от гръцката митология – комплекс „Посейдон“ ярко блести на територията на гр. Несебър. Състои се от седем сгради – Морско конче, Пегас, Арион, Морска звезда, Тесей, Тритон и Орион.

Комплексът се отличава с невероятен ландшафтен дизайн, изобилие от зеленина, красиви дървета и цветя. Обширтана територия е допълнена с елегантни перголи, ротонди и беседки, антични склуптори, фонтани, пейки и пешеходни алеи. „Посейдон“ разполага с единственият по рода си басейн – лагуна тип „изкуствено езеро“.

Пространството което разработихме е комбинация на различни елементи, различни по форма и разположение геопластики, покрити с красиви декоративни видове, треви и храсти, акцентни дървета. Формите се подчертават с пейзажни лагуни от различни фракции инертни материали.

Първо създадохме геопластиките, аранжирахме големите скални късове спрямо идеята, която имахме. После подредихме акцентните дървета, няколко пъти, докато всяко си намери мястото. Подредихме и по-малките растения, след като засадихме и тях, оформихме и подравнихме терена и насипахме пясъчно легло за тревните чимове. Доставихме и наредихме чимовете, които бяха около 1200 кв.м. Пространството наистина се промени за дни и ефекта беше поразителен.

Освен градините на терен оформохме и един зелен покрив към комплекса.

Несебър
несебър
Несебър
несебър
nesebar
Хотел Песейдон
Проект за озеленяване
несебър
посейдон
несебър
несебър
Хотел Песейдон