Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Водоразтворим тор домати и чушки

17.10 лв.

Торът съдържа всички необходими хранителни вещества (NPK 12 – 7 – 24 + 7 CaO + 2 MgO), важни за правилния растеж и развитие на доматите и чушките

Description

Водоразтворим тор домати и чушки
Торът съдържа всички необходими хранителни вещества (NPK 12 – 7 – 24 + 7 CaO + 2 MgO), важни за правилния растеж и развитие на доматите и чушките. Торът включва и микроелементи (бор, мед, желязо, манган, молибден и цинк), които се намират в растенията в лесно приемлива и високоефективна форма.
Предимства:
☑ Богата реколта от качествени плодове
☑ Съдържание на калций действа срещу физиологични нарушения на растенията (почерняване на плодовете на доматите и гниене на краищата на чушките)
☑ Повишеното съдържание на калий има положителен ефект върху размера на плодовете, съдържанието на захар и срока на годност
☑ 100% разтворимост
☑ Хранителни вещества, включително микроелементи в хелатна форма, в лесно усвоима форма за растенията
☑ Влагоустойчива опаковка
Употреба:
Торът е подходящ за торене на всички сортове домати и чушки.
Препоръчителна дозировка:
Разтворът за приложение се приготвя чрез смесване на 5-15 г тор в 10 л вода. Дозата на тора зависи от фазата на растеж на растенията и текущата им нужда от хранителни вещества. Препоръчителната доза за млади растения е 5 г тор на 10 л вода. Препоръчителната интензивност на торене е максимум веднъж седмично през вегетационния период, в зависимост от снабдяването с хранителни вещества в почвата.
Време за приложение:
Веднъж на 2 седмици през вегетационния период до края на август (в зависимост от условията).