Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Субстрат с вермикомпост за зеленчуци Premium

35.40 лв.

Най-добрият избор на пазара за вашите зеленчуци. Произвежда се от смес от висококачествен торф (планински, преходен и низинен тип), вермикомпост (висококачествен органичен тор, произведен от изпражнения на земни червеи) и органични многокомпонентни торове с микроелементи.
Разфасовка 50л

Description

Субстрат с вермикомпост за зеленчуци Premium
Най-добрият субстрат на пазара за вашите зеленчуци. Произвежда се от смес от висококачествен торф (планински, преходен и низинен тип), вермикомпост (висококачествен органичен тор, произведен от изпражнения на земни червеи) и органични многокомпонентни торове с микроелементи.
Предимства:
☑ съдържа вермикомпост, висококачествен органичен тор, произведен от изпражнения на земни червеи
☑ висок процент биологично активни съединения и хумусни вещества, подпомагащи растежа и развитието
☑ уникалната формула осигурява съкращаване на вегетационния период (ранна реколта), повишен цъфтеж и ускорено узряване на плодовете
☑ съдържа два вида уникални органични торове от реномиран производител, които са произведени от широк спектър от суровини. Това гарантира постепенно и продължително освобождаване на хранителните вещества, а патентованата технология за микрогранулиране постига перфектно и равномерно разпределение на торовете в субстрата
☑ подходящ за биологично земеделие
Предназначение:
Вермикомпостният субстрат за зеленчуци е предназначен за отглеждане на домати, чушки, краставици и други зеленчуци (зелени листни, кореноплодни и луковични зеленчуци) както в лехи и оранжерии, така и в контейнери и саксии.
Какво е вермикомпост:
Вермикомпостът е продукт от храносмилането на земните червеи и аеробното разлагане, използвайки дейността на микро и макроорганизмите. Вермикомпостирането или компостирането с червеи произвежда богата органична добавка на почвата, съдържаща разнообразие от хранителни вещества за растенията и полезни микроорганизми.