Zi Design
Магазин
0

Нямате артикули в количката.

Комбиниран тор за лук и чесън – гранулиран

21.60 лв.

Торът за лук и чесън е гранулиран тор, предназначен за подхранване на лук и чесън. Съставът на тора (NPK (+ S) 5-6-14 (+9)) осигурява балансирано и достатъчно хранене, което има положителен ефект върху растежа и здравето на растенията

Description

Торът за лук и чесън е гранулиран тор, предназначен за подхранване на лук и чесън. Съставът на тора (NPK (+ S) 5-6-14 (+9)) осигурява балансирано и достатъчно хранене, което има положителен ефект върху растежа и здравето на растенията. Тореното с този комбиниран тор се отразява положително върху общия добив. Съдържащите се в тора хумусни вещества подобряват лесното пренасяне на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението.
Предимства:
☑ наличието на сяра в тора има благоприятен ефект върху образуването на ароматни вещества в чесъна и лука
☑ хумусните вещества повишават транспортирането на хранителните вещества и по-ефективното им усвояване от растението, както и за преодоляване на неблагоприятни ефекти
☑ подобрява здравето на растенията
☑ икономичен и изгоден тор с малка разходна норма
Употреба:
Тора за лук и чесън се използва предимно за основно торене преди засаждане, но е подходящ и за торене на растенията през вегетационния период. Използва се за лук и чесън, може да се използва и за декоративни луковици.
Препоръчителна дозировка:
Препоръчителната доза тор е 30-70гр/м 2 . Внася се равномерно върху повърхността на почвата и след това се зарива в почвата.
Време за приложение:
1/2 доза преди сеитба или засаждане или в началото на вегетацията, останалата част се разделя на две и се прилага по време на вегетация.